Sijainti » Pai

12. Takaisin Chiang Maihin


Chiang Mai, Pai, Thaimaa

Pai tuli minun osalta nähtyä ja oi aika lähteä eteenpäin. Tai oikeastaan taaksepäin, koska tie vei takaisin Chiang Maihin. Aino ja Maiju jäivät vielä Paihin. Heidän blogia voi seurata täältä. Olen taas yrittänyt liikaa suunnitella tulevaa, ihan turhaan. Päädyn joka tapauksessa sinne mihin minun pitääkin. Laos on kuitekin seuraava maa jonne haluan mennä. Reittiä en ole vielä päättänyt. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

11. Pyörällä Pain ympäri


Pai, Thaimaa

Pari viikkoa matkaa takana ja lenkkarit vielä rinkassa. Siispä aamulenkille. Ennen lähtöä kyllä kovasti uhoaa itselleen käyvänsä lenkillä ainakin pari kertaa viikossa, mutta vasta nyt sain itseni liikkeelle aamulla. Aamulla klo 8 aikaan on vielä viileätä, joten se on parasta aikaa lähteä lenkille. Tosin ohut pitkähihainen oli liikaa. Enkä muuten ollut ainoa aamulenkkeilijä. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

10. Pai Pai, Chiang Mai!


Chiang Mai, Pai, Thaimaa

Viimeinen päivä Chiang Maissa meni rennosti. Ruoan jälkeen lähtettiin puistoon istumaan ja syömään festareilta jääneitä eväitä. Kello vierähti sen verran, että kotimatkalla törmäsimme Sunday Night Markettiin, joka oli levittäytynyt useiden katujen varsille. Myytävänä oli kaikenlaisia käsitöitä ja matkamuistoja. Mukaan ei tällä kertaa tarttunut mitään. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja