Sijainti » Malesia

37. Nimenhuuto!


Kuala Lumpur, Malesia

Hei rakkaan lukijat! Tiedän tilastojen mukaan, että teitä on muutama, mutta se ei riitä minulle. Haluan nyt tietää, ketkä kaikki blogiani lukee. Riittää, että kirjoitat kommentin vähintään nimimerkillä. Sähköpostiosoitetta ei tarvitse kertoa, voit laittaa siihen osoitteeksi anonyymi(a)pallonivel.com. Jos siis olet siellä, huuda “HEP!” ja kerro oliko blogi mistään kotoisin. Jos et jätä kommenttia, niin klikkaa edes “Tykkää” linkkiä, vaikka et tykkäisikään :)

Kohta lähtee lento, ja mitäs täällä enää tekee kun tavaalta sataa vettä. Aurinko on jo lähtenyt kohti Suomea. Nähdään pian!

Jonkinlainen yhteenveto reissusta tulee vielä joskus.

Kommentoi Kommentit (11)

35. Batu Caves


Kuala Lumpur, Malesia

Jälleen Kuala Lumpurissa ties monennen kerran. Tällä kertaa majoitun Bukit Bintang kaupunginosassa enkä Chinatownissa. Chinatown olen nähnyt niin monta kertaa ettei se enää tarjoa mitään. Bussilla tulin LCC terminaalilta Chinatownin liepeille ja kävelin siitä Bukit Bintangiin. Tällä kertaa maltoin kierrellä majoituspaikkoja ja löysinkin hyvän ja paikan nimelta KL Heaven Guesthouse. Hintaa vain 40 RM ja huoneessa on jopa ilmastointi. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

32. Sateinen sademetsä


Bukit Lawang, Indonesia, Kuala Lumpur, Malesia

Onneksi sain taudin taltutettua sen verran, että se ei enää matkan tekoa haitannut. Hotellilta lähdin jo hyvissä ajoin kohti LCC Terminaalia, josta AirAsian lennot lähtevät. Halvin tapa päästä kentälle on mennä KL Central asemalle ja sen toisesta päädystä löytyy bussi 8 ringitillä LCCT lentokentälle. LCCT ja KLIA kentät ovat vierekkäin, mutta kannataa varoa sekoittamasta niitä keskenään. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (2)

31. Sairastelua Kuala Lumpurissa


Kuala Lumpur, Malesia

Aloitataan vielä Bangkokista, josta lähdin keskiviikkona kohti Kuala Lumpuria. Khao San Roadilta pääsi sittenkin helposti ja halvalla uudelle eteläiselle bussiasemalle. Bussi nro. 516 (16 BHT) menee suorinta reittiä asemalle. Lippu Hat Yaihin löytyi reilulla 600 bathilla. Bussi lähti kello 18 ja saapui Hat Yaihin klo 6 jälkeen aamulla. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

06. Hengailua ja bileet saarella


Langkawi, Malesia

Nyt alkaa unirytmi olla jo oikealla aikavyöhykkeellä. Kuumuus ei nukkumista haittaa ja oma tyyny taas helpottaa nukkumista :) Onneksi ei tarvinnut varautua varasuunnitelmaan ja nukkua lattialla tai hammokissa. Ja korjauksena edelliseen kirjoitukseen, että toinen minut majoittaneista miehistä on Italiasta, eikä Slovakiasta. Ja olisin voinut olla heidän huoneessa jopa maanantaihin asti, mutta ehdin jo varata huoneen muualta. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

05. Kaikki järjestyy jos ei hermostu


Langkawi, Malesia

Matka Langkawille tuntuu olevan aina vähän hankala. Viimeksi yöjuna 3-luokassa vei kaikki matkustushalut ja nyt vuorossa oli yllättävä bussimatka, joka kuitenkin päättyi hyvin vaikka en perille Kuala Perlikseen päässytkään. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

04. Sopeutumista matkailijan elämään


Kuala Lumpur, Malesia

Vähitellen on jo alkanut tottua siihen tosi asiaan, että todellakin olen täällä! Yöllä on muutaman kerran herännyt ihmettelemään missä sitä oikein on. Unirytmi ei vielä ole sopeutunut 6 tunnin aikaeroon, ja yöllä tulee pyöriskeltyä sängyssä. Päivällä tekisi mieli ottaa päikkärit, mutta se sekoittaa vielä enemmän rytmiä. Energiaa kuitenkin riittää. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

03. Thaimaan viisumi Kuala Lumpurista


Kuala Lumpur, Malesia

Tässä infoa niille ketkä aikovat hakea Thaimaan viisumia Kuala Lumpurista Malesiasta. Kuten aikaisemmin mainitsin, Thaimaaseen saa nykyään 30 päivän leiman jos saapuu lentäen tai 15 päivän leiman jos saapuu maateitse. Kannattaa kuitenkin aina varmistaa mikä on viimeisin tieto. Leima ei tarkoita viisumia, vaan aikaa jonka voi olla maassa ilman viisumia. Turistiviisumi on voimassa 60 päivää. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

02. Perillä onnellisena, mutta väsyneenä


Kuala Lumpur, Malesia

Nyt on siis matka viimein saanut alkunsa. Pienistä myöhästymisistä huolimatta perillä ollaan. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja