Sijainti » Vang Vieng

16. Kohti Etelä-Laosia


Laos, Pakse, Vang Vieng, Vientiane

Lähtö venyi päivällä kun päätimme lähteä vielä kerran tubeilemaan. Ehdin jo ostaa bussilipun Vientianeen, ja jouduin siirtämään sitä päivällä. Tubeilussa ei ollut muuta päämäärää kuin mennä loppuunasti ennen auringonlaskua. Aino ja Maiju jäivät matkanvarrelle ja tulivat tuk-tukilla maaliin juuri ennen klo 18:sta. Nyt uskalsin ottaa myös oman kameran mukaan. Ilta meni pakkaillessa ja kirjotellessa kortteja. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (5)

15. Tubeilua ja Frendejä


Laos, Vang Vieng

Porukka on taas hetken aikaa kasassa, ennen kuin tiet taas erkanevat. Maiju ja Aino tulivat Luang Prabangista torstaina samaan guesthousiin. Maksetaan kahdesta huoneesta Khan Phone GH:ssa 25 000 Kip/hlö. Päivä meni kylässä pyöriessä ja illalla pikainen tutustuminen yöelämään. Täällä paikat menevät puolilta yön kiinni, mikä on mielestäni hyvä asia. Tulee mentyä aikaisin nukkumaan ja jaksaa taas seuraavana päivänä touhuta. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

14. Luang Prabang ja Vang Vieng


Laos, Luang Prabang, Vang Vieng

Luang Prabangssa en ensin aikonut viettää kuin yhden yön mutta matkaväsymys vei voiton ja päätin olla vielä toisenkin yön. Paulakin saapui omilta seikkailuiltaan Luang Namthanista. Aino ja Maiju kävivät pyöräilemässä, ja minä ja Paula kaupungissa kävellen. Viime kerralla kävin vesiputouksilla ja kiertämässä kaupunkia, joten nyt ei ollut hinkua toistaa samaa. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja