Sijainti » Don Det

19. Don Det – Phnom Penh


Don Det, Kambodza, Laos, Phnom Penh

Sunnuntaina oli aika jatkaa matkaa. Edellisenä päivänä ostin bussilipun saarelta Phnom Penhiin Kambodzaan. Lipunmyyjä kyllä antoi hiemna eri tietoa matkasta, mitä se loppujen lopuksi oli. Lähtö oli siis aamulla klo 8:00 Don Detin “pää”rannalta. Lipulla siis pääsi myös saarelta pois. Taas ahtaaseen veneeseen ja kohti toista rantaa. Informaatio ei oikein kulkenut kun mistään ei oikein saanut tietoa mihin mennä. Lipunmyyjä oli puhunut minibussista joka veisi rajalle ja sieltä isolla bussilla eteenpäin. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

18. Li Phi Falls -putouksilla


Don Det, Laos

Torstai aamu käynnistyi lenkillä saaren ympäri. Matkaa tuli n. 5-7 km ja lämpötilakin oli vielä siedettävä klo 7 aikaan. Tarkoitus oli tulla saarelle vaan rentoitumaan aktiivisen alun jälkeen, makoilla hammokissa ja lukea kirjaa. Päätin kuitenkin vuokrata pyörän ja lähteä viereiselle Don Khongin saarelle. Viimeksi kävin vain pikaisesti pyörähtämässä siellä. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

17. Suomalaisten suosima Don Det


Don Det, Laos, Pakse

Ostin eilen lipun V.I.P minibussiin Don Detille (70 000 kip), joka sisälsi myös venekyydin saarelle. Tosin mitään minibussia ei ollut, vaan pieni vanha linja-auto. Yksi vanhempi ranskalainen pariskunta ei ollut siihen tyytyväinen, ja lähtivät takaisin tyytymättöminä guesthousiin, josta olivat lipun ostaneet. Minulle ei ole väliä miten määränpäähän pääsen, kunhan lipulla pääsee perille asti. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja