Sijainti » Sihanoukville

22. Pahoinvointia pizzasta


Kambodza, Sihanoukville

Lauantai päivä meni rennosti, koska edellisen päivän juhlinta vei voimia. Illan hämärtyessä päätimme vielä lähteä syömään porukalla. Lähes joka ilta olemme syöneet rannalla BBQ-aterian. Normaalista poiketen päätimme synttäreiden kunniaksi mennä pizzalle. Löysimme italialaisen pizzerian läheltä Golden Lion -liikenneympyrää. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

21. Aurinkoa ja hyvää seuraa


Kambodza, Sihanoukville

Aika täällä Sihanoukvillessä on ollut mahtavaa. Eka päivästä lähtien olemme viettäneet paljon aikaa porukassa, joka syntyi ensimmäisenä päivänä. Saksalaisen Jessican tapasin bussissa bussissa ja ruotsalaiset Viktorin sekä Johannan guesthousissa. Lisäksi mukana on ollut saksalaiset Matias ja Daniel. Kaikki on aivan mahtavia ihmisiä ja meillä on ollut aivan mahtavaa yhdessä. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

20. Mielenkiintoinen bussimatka


Kambodza, Phnom Penh, Sihanoukville

Sain hoidettua viisumihakemuksen nopeasti, koska konsulaatissa ei ollut kuin muutama asiakas. Kello oli vasta 10 kun pääsin takaisin guesthousiin, joten päätin luopua huoneesta ja lähteä bussiasemalle. Guesthouse tarjosi lipun 5:llä dollarilla kyytineen asemalle, joten päätin tarttua tarjoukseen. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)