Sijainti » Phnom Penh

23. Vaellus kohti temppeliä


Chiang Mai, Kambodza, Phnom Penh, Thaimaa

Tiistai aamuna pääsin vihdoin jatkamaan matkaa kohti Chiang Maita. Ensimmäinen pysäkki Phnom Penh. Bussi oli siellä klo 13 ja suunnittelin hakevani passin (nousettavissa 15 – 16.30) ja jatkavani heti matkaa eteenpäin. Siispä yritin bussiasemalla etsiä Bangkokiin lähteviä busseja, jotka lähtee illalla. Löysinkin yhden bussin joka lähti 18:30. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

20. Mielenkiintoinen bussimatka


Kambodza, Phnom Penh, Sihanoukville

Sain hoidettua viisumihakemuksen nopeasti, koska konsulaatissa ei ollut kuin muutama asiakas. Kello oli vasta 10 kun pääsin takaisin guesthousiin, joten päätin luopua huoneesta ja lähteä bussiasemalle. Guesthouse tarjosi lipun 5:llä dollarilla kyytineen asemalle, joten päätin tarttua tarjoukseen. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

19. Don Det – Phnom Penh


Don Det, Kambodza, Laos, Phnom Penh

Sunnuntaina oli aika jatkaa matkaa. Edellisenä päivänä ostin bussilipun saarelta Phnom Penhiin Kambodzaan. Lipunmyyjä kyllä antoi hiemna eri tietoa matkasta, mitä se loppujen lopuksi oli. Lähtö oli siis aamulla klo 8:00 Don Detin “pää”rannalta. Lipulla siis pääsi myös saarelta pois. Taas ahtaaseen veneeseen ja kohti toista rantaa. Informaatio ei oikein kulkenut kun mistään ei oikein saanut tietoa mihin mennä. Lipunmyyjä oli puhunut minibussista joka veisi rajalle ja sieltä isolla bussilla eteenpäin. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja