Sijainti » Indonesia

Ilmoitus


Indonesia

Hävitin toisen puhelimeni ja samalla Suomen sim-korttini. Puhelin jäi ilmeisesti ravintolaan tai taksiin. Minut tavoittaa nyt vain sähköpostitse ja facebookin kautta. Numero on taas käytössä ehkä viikolla 15 :) Riippuu kuinka nopeasti saan uuden sim-kortin.

Nyt Kuala Lumpuriin 25 kg painavan rinkan kanssa, huh!

Muokattu klo 10:36
Ikävän tullen minut tavoittaa numerosta +60 17 284 2573 (keskiviikkoon asti)

Kommentoi Ei kommentteja

34. Lake Toba


Indonesia, Lake Toba

Bukit Lawangista otin siis turisti bussin suoraan Lake Toballe (150 000 rupiaa). Bussiin ei ollut tunkua, sillä meitä oli peräti kuusi matkutajaa, josta kaksi jäi puoli välissä Berastagiin. Hintaan kuului kaksi 10 min pysähdystä turistikohteissa, joiden nimet selvitän myöhemmin. Eka pysähdys oli hieno näköalapaikka Lake (Danau) Toba järvelle. Toinen taisi olla jokin kuninkaan vanha asuinpaikka. Lue koko juttu »

Kommentoi Ei kommentteja

33. Bukit Lawang


Bukit Lawang, Indonesia

Nyt on siis aika päivittää viime viikon tapahtumat. Viikko meni melko nopeasti pienessä Bukit Lawangin kylässä. Viikkoon on kuulunut vierailu Thomaksen vanhempien luona, kalan grillausta, lepakkoluola, koskenlaskua ja päivän viidakkoretki. Majoituin koko viikon Bukit Lawang Indah Guesthousissa, jossa olin myös viime vuonna. Kuvat kertokoon taas enemmän, koska niitä olen ottanut paljon. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (1)

32. Sateinen sademetsä


Bukit Lawang, Indonesia, Kuala Lumpur, Malesia

Onneksi sain taudin taltutettua sen verran, että se ei enää matkan tekoa haitannut. Hotellilta lähdin jo hyvissä ajoin kohti LCC Terminaalia, josta AirAsian lennot lähtevät. Halvin tapa päästä kentälle on mennä KL Central asemalle ja sen toisesta päädystä löytyy bussi 8 ringitillä LCCT lentokentälle. LCCT ja KLIA kentät ovat vierekkäin, mutta kannataa varoa sekoittamasta niitä keskenään. Lue koko juttu »

Kommentoi Kommentit (2)