12. Takaisin Chiang Maihin


Chiang Mai, Pai, Thaimaa

Pai tuli minun osalta nähtyä ja oi aika lähteä eteenpäin. Tai oikeastaan taaksepäin, koska tie vei takaisin Chiang Maihin. Aino ja Maiju jäivät vielä Paihin. Heidän blogia voi seurata täältä. Olen taas yrittänyt liikaa suunnitella tulevaa, ihan turhaan. Päädyn joka tapauksessa sinne mihin minun pitääkin. Laos on kuitekin seuraava maa jonne haluan mennä. Reittiä en ole vielä päättänyt.

Takasin tulin mini vanillä (150 BHT), jonka kyyti oli paikallisbussia nopeampi. Onneksi en ole taipuvainen matkapahoinvointiin. Matka taittui tuntia noepeammin eli 3:ssa tunnissa. Majoituin taas samaan Rose Guesthousiin (150 BHT), jossa myös Paula on yötä.

Tapasin eilen Paulan, jonka meditaatiokurssi oli juuri päättynyt. Kurssi oli kuulema niin hieno kokemus, joten laitoin jo kyselyn vapaista paikoista. Kerron sitten omia kokemuksia kurssilta. Illalla tapasin pari muutakin kurssilaista ja ehkä tiedän jo liikaa etukäteen kurssista. Vapaita paikkoja on ehkä vasta maaliskuun alussa. 3 päivän kurssi oli kuulema liian lyhyt, joten ajattelin olla vähintään viikon.

Sunnuntaina olemme ilmeisesti lähdössä yhdessä (minä, Paula, Aino ja Maiju) kohti Laosia. Heillä umpeutuu 14 päivän leima 1. helmikuuta, jolloin on poistuttava maasta. Minulla on 60 päivän viisumi, enkä aio käyttää sitä kokonaan. Luultavasti haen uuden Thaimaan viisumin Kambodzasta.

Laitan tämän taas lisää kuvia kun netti löytyy nykyään joka hosteista ja guesthousista. Ei ole vielä tarvinnut maksaa nettiajasta yhtään. Mukana on miniläppäri, jonka ansiosta blogin päivitys on näinkin aktiivista.

Tagit:

Kommentoi

Pakollinen

Pakollinen (piilotettu, ei näy muille)

Paljonko on 6 + 10 ?